Het delen van kennis

Het delen van kennis

samen sta je sterker

We willen graag helpen bij de verdere ontwikkeling van ons prachtige vakgebied!  Het is inspirerend om te zien hoeveel mensen en organisaties de kracht van sport inzetten. Mooie individuele en maatschappelijke doelen worden op deze manier bereikt. Ieder doet dit op zijn of haar eigen manier en met z'n allen boeken we mooie resultaten!

De FlowSmederij wil graag  bijdragen aan het delen van deze kennis en ervaringen.

Luister bijvoorbeeld naar de podcastserie FlowSmeden

podcast FlowSmeden

We delen graag onze kennis en blijven nieuwsgierig naar wat de kracht van sport nu precies is. Hoe draagt sport bij aan het bereiken van individuele en maatschappelijke doelen?

De FlowSmederij ontwikkelt daarom een podcastserie over de kracht van sport. Het is al bijna gemeengoed dat sport iets kan betekenen voor het bereiken van individuele en maatschappelijke doelen. Wat is dat ‘iets’? Hoe gaat dat? 

In de podcastserie FLowSmeders komen enkele inspirerende personen uit de regio Zuid-Oost Nederland aan het woord. Zij zien en voelen de kracht van sport. Sommigen zijn zelf topsporter geweest, sommigen zetten sport in om mensen te helpen bij zelfontwikkeling.

Wat is dat nu wat sport zo krachtig maakt? Wat kun je ervan leren? Welke mindset heb je nodig om het beste uit jezelf te halen? Hoe bepaalt sport de mindset van de FlowSmeders?  De FlowSmeders zijn o.a.:

FlowSmeders

  • Annemieke Kiesel – Griffioen
             Voetballer: 156 x interlands Oranje Leeuwinnen | Maatschappelijk Projectmanager bij VVV-Venlo

  • Perry Ubeda
             9-voudig Wereldkampioen in 4 vormen van boksen | Begeleider van jongeren die een steuntje in de rug nodig hebben

  • Tijn Ponjee
            5-voudig Medaillewinnaar EK Skeeleren / World Cup Schaatsen | Eigenaar Ponjee Advies | Auteur van het boek en spel: Word wie je bent


Binnenkort volgen er meer afleveringen. 

Tijn Ponjee

bewegen stimuleert ervaren

Annemieke Kiesel-Griffioen

voetbal stimuleert creativiteit

Perry Ubeda

encyclopedie van vormen