FlowSmederij MeidenZomer 2.1 : Voetbal- en weerbaarheidstrainingen MO 17/MO 20 

deze weer zomer Juni – juli – augustus

 

Wil je deze zomer blijven voetballen om weer op een leuke manier op te bouwen naar nieuw seizoen? Doe dan mee met de wekelijkse en vrijblijvende voetbal- en weerbaarheidstrainingen. Ieder maandag- en woensdag van 18.00 - 19.30 uur totdat de trainingen weer beginnen. 

 

Je bent van harte welkom om mee te doen; maar er wordt wel van je verwacht. Serieus meedoen. Dan is het voor iedereen het leukste. Je hoeft geen lid te zijn van een voetbalclub maar wel voetbalvaardigheden hebben op MO 17/20 niveau.  Het doel is om conditie te behouden / op te bouwen richting het volgende seizoen en jezelf te ontwikkelen op je eigen doelstellingen. Ook gebruiken we leuke andere sporten: urban fitness, kickboksen, lummic lights om je mentale vaardigheden te vergroten.  

 

Wil je meedoen? Geef je naam en nummer door via whatsapp naar Ivor (al enkele jaren trainer MO teams SV Orion): 06-25068141. Of vul je nummer in op onderstaand formulier.  Dan voeg ik je toe tot een whatsapp groep waar de activiteiten in komen te staan. 

 

Je kan aan de hand van het formulier op deze pagina kijken waar je voetbalkwaliteiten liggen en waar je deze zomer aan wil werken. Dat kun je mij doorgeven zodat ik er aandacht aan kan besteden.

 

Het is geheel vrijblijvend en je hoeft niet iedere keer te komen.  Aan de hand van de peiling kijk ik iedere keer rond 16.00 uur of de training doorgaat. 

 

Deelname vind ik  gezellig en het is geheel gratis (natuurlijk waardeer ik bedankjes zeer :-) 

 

Daarnaast gaan we wellicht samen WK voetbal kijken op groot scherm.

  • 23 juli 2023: 09.00 uur: WK OntbijtBuffet + 30 Nederland Portugal:
  • 27 juli: 09.00 uur: WK OntbijtBuffet + integrale uitgestelde uitzending Nederland VS (wedstrijd zelf is om 03.00 uur)
  • 1 augustus 2023: 08.30 uur: WK OntbijtBuffet +  00 Nederland Vietnam