Werkwijze

Slim Bewegen


juiste vorm van sport en bewegen

We smeden altijd door Doen, Inspireren en  Beleven.

Doen = Slim Bewegen

We smeden altijd met slimme en gevarieerde vormen. Met als doel: het versterken van jouw emotionele, mentale, sociale en fysieke vaardigheden.

Iedere vorm van beweging en iedere tak van sport heeft zijn eigen bijzondere en unieke kracht, waarmee je slim kan smeden:

  • Vecht- en verdedigingssporten leren je steviger én in balans te staan. Ook leren ze je om respectvol om te gaan met je tegenstander.  Je leert elkaar aanraken en soms ook pijn te doen.
  • Teamsporten bevorderen plezier, creativiteit, samenwerking, communicatie, en het samen bereiken van doelen.
  • Individuele atletiekvormen leren je je eigen vaardigheden te verbeteren,  realistische doelen te stellen, succes- en faalervaringen op te doen en vervolgens weer een stap verder te zetten. 
  • Andere vormen van beweging, zoals yoga en mindful running, bevorderen je aandachtsvermogen en zelfbeheersing.

KleedkamerPraat


coachen leren delen voelen

We smeden altijd met Doen, Inspireren en Beleven.

Inspireren = KleedkamerPraat

De kleedkamer is dé plek waar coaches de juiste mindset bij de sporters smeden. De plek waar zij de strategie bespreken, waar zij inspirerende filmpjes en verhalen delen en waar zij aanmoedigen en motiveren. Het barst in de sportwereld van inspirerende taal, waarden en rolmodellen.  Wij smeden met deze woorden, waarden en wijze lessen in de KleedkamerPraat. Zo inspireren we de deelnemers!

Met KleedkamerPraat smeden we passie, ambitie en oplosiingsgerichtheid.

SportBeleving


sfeer expertise samenwerking

Het stadion

Het stadion staat voor een unieke plek en een inspirerende leeromgeving. Of het nou de Goffert,  De Koel of het Gelredome is!
Het stadion staat voor veelzijdige sportomgevingen in de wijk. Het staat voor een plek waar je werkervaring op kan doen.

Het netwerk

Een sporter doet het niet alleen. Elke sporter en elk team krijgt ondersteuning van experts op het gebied van training, voeding, strategie en fitness. Ook maken sponsoren/partners het mogelijk om prestaties te leveren.  Wij hebben een netwerk met slimme experts waarmee we samen flow smeden.

Het evenement

We smeden altijd met Doen, Inspireren en Beleven.

Beleven =  Deelname aan sportevenementen. 

Sportevenementen smeden saamhorigheid, kippenvel, enthousiasme, aanmoediging, steun, plezier en individuele topprestaties.

Inspirerend en uitbundig is de sfeer bij evenementen, zoals de Vierdaagse van Nijmegen en de Venloop in Venlo. 

Wij smeden deze beleving en sfeer tot trots en teamgevoel.