Hoe ziet individuele coaching eruit?

Dat doen we samen met jou.  Ik vind altijd leuk om buiten te zijn dus stel ik altijd voor om ons eerste gesprekje wandelend te doen. Of we gaan een potje darten.

In de eerste bijeenkomst (die gratis is) gaan we samen met elkaar kennismaken. Ook gaan we samen kijken of we je al kunnen helpen met het maken van een coachdoel. Daarna kun je kijken of het bij je past. 

Hoe ziet groepscoaching eruit?

In groepscoaching gaan we in een groepje aan de slag in 12 weken. Hier gaan we wekelijks Slim Bewegen, KleedkamerPraat en SportBeleving doen. Dit doen we in de kantine en de sportvelden van SV Orion. Elke keer zijn we zo'n 2 uur bezig.

Na die 12 weken doen we samen mee met een leuk sportevenement in de buurt. 

Als je lid bent van SV Orion dan heb je nog een voordeeltje. Dan kunnen we specifiek ingaan op jouw voetbaldoelen en mentale weerbaarheid in het voetbal. 

Ik garandeer dat  na deze 12 weken jouw zelfvertrouwen vergroot is en dat jouw fysieke, mentale, sociale en emotionele vaardigheden versterkt zijn

 

Wat is Slim Bewegen?

Slim bewegen is niets anders dan de juist vorm van beweging vinden die helpt om jouw coachdoel te vinden.  

Soms is bewegen alleen al genoeg om je te helpen anders tegen dingen aan te kijken. Soms helpt bijvoorbeeld mikken je te helpen met concentreren.

Met bewegen help ik jou jouw fysieke, emotionale, sociale en mentale vaardigheden te versterken.

Let op: je hoeft helemaal niet sport leuk te vinden. Er is altijd wel een beweging die bij jouw past hoor!

Wat is KleedkamerPraat?

In KleedkamerPraat behandelen we je coachdoel. Dit doen we niet in een echte kleedkamer. Het is een metafoor voor de plek waar vaak teams tactiek en persoonlijke zaken bespreken. Dus de kleedkamer kan jouw huis zijn, buiten op een hangplek of zelfs online :-)  

Wat is SportBeleving?

Dit is een metafoor voor alles wat rondom de sportwereld jouw kan helpen met jouw coachdoel?

Dit kan bijvoorbeeld door aandacht te richten op bijvoorbeeld gezonde voeding en een gezonde leefstijl.

Dit kan door voorbeelden van nieuwste snufjes in de sportwereld te gebruiken (ijsbaden, mindfullness)

Dit kan door termen uit de sport te gebruiken zoals derde helft, wedstrijdvoorbereiding)

Dit kan door het bezoeken of deelnemen aan sportevenementen zoals bijvoorbeeld Stevensloop, Zevenheuvelenloop, Trail Runs etc.)

Wie is Ivor Straetemans?

Ik heb  een passie om jongeren te helpen hun kansen te pakken via sport en bewegen. Dit heeft mij altijd in een flow gebracht; waar je lekker jezelf voelt en alles vanzelf lijkt te gaan.

Ik ben op dit moment jongerenwerk en heb jarenlange ervaring als meidenvoetbalcoach, professional coach en jongerentrainer.   

Ik weet wat er speelt bij jongen en ben sterk in het bouwen van relaties met jongeren en van daar uit jongeren te helpen positieve gedachten en gedrag te ontwikkelen. 

Hiervoor zet ik altijd een combinatie in van slim bewegen, kleedkamergesprekken en de sportbeleving om jouw coachdoel te behalen. 

Voor mijn cv. Klik hier

 

 

 

Wat kost coaching?

Individuele coaching kost € 85 per sessie. Het kennismakings/intake gesprek is altijd gratis.

 

De groepscoaching kost € 450 (dit is inclusief sporttenue en deelname aan evenement).