SportSessie

Het doel van de Flow SportSessie is om je op een leuke manier fysiek en mentaal in een flow te krijgen. In jouw flow kun je met frisheid en aandacht werken aan je coachdoel. 


De SportSessie kun je doen als individu maar ook als tweetal.

 

Het programma is als volgt:

 

1) Wedstrijdbespreking

We komen  samen even terug op je coachdoel wat je in de intake gemaakt hebt. Soms scherpen we die nog samen wat aan. 

 

2) Wedstrijd

Lekker actief bezig (liefst buiten).  We gaan allerlei beweegactiviteiten doen (met  bijvoorbeeld reaction lights, bokshandschoenen, muziek).  Het bewegen is slim zodat je tijdens het bewegen al werkt aan je coachdoel. Daarnaast kom je door al te bewegen al beetje in de ontspannen toestand.

 

3) IJsbad /koude douche

Een ijsbad zorgt voor verschillende reacties in je lichaam. Je herstelt sneller, je  stimuleert de bloedcirculatie, je mentale kracht en doorzettingsvermogen krijgt een boost, je focus versterkt, je immuunsysteem versterkt, je lichaam maakt  je word minder vermoeid en je voelt je fris en ontspannen. 

 

4) Derde helft

Je voelt je na het sporten en ijsbad fris en gefocused.  Dit is een mooi moment om een coachmethodiek te doen. Dit kunnen verschillende vormen zijn: Assen van verandering,  hoefijzer techniek, NLP, mindfull, Walt Disney en andere methodes die bij jou en jouw coachdoel passen. 

 

Dit is een heel programma en duurt soms wel 2 uur. Dit lijkt lang maar uit de ervaring blijkt dat de tijd voorbijschiet en het bij velen echt helpt. 

 

Een mooie tijd om aandacht aan jezelf te besteden!